Om

Nordkosten Service er et lille privat ejet rengøringsfirma, som er startet af Charlotte Pedersen i januar 2015.

Charlotte var i 2015, 43 år gammel da hun sprang ud som selvstændig, efter at have gjort rent i over 10 år for forskellig andre rengøringsfirmaer og på fabrikker.

Charlotte ønskede at starte et firma hvor service og kvalitet er i højsædet, så hvordan gør man det i Charlottes optik:

Kvalitet kommer af det værktøj som man bruger, derfor har vi det hele med ind hos kunden hver gang, det er en støvsuger med Hepa filter, svanemærket rengøringsmidler og arbejdes T-shirt med firma logo på så kunden kan se hvor vi kommer fra.

Service kommer af altid glade kunder og medarbejder, glade kunder er hvis de føler at de får noget for deres penge, og glade medarbejdere får man ved at give dem en selvstændig hverdag.

I dag er det ikke kun Charlotte der kommer og gør rent, i august 2016 blev Yvonne ansat og hun har nu også sine faste kunder som hun kommer hos.

Og siden Januar 2017 har vi ledt efter den rette medarbejder som kan indgå i vores lille tema, det lykkes i Maj 2018 at får Trine ansat som nu også køre sine faste kunder.

I August 2018 har vi også Ansat Heidi som lige nu er under oplæring hos Charlotte, og der efter skal have sin egen faste kunder, bland andet et bosted for udviklings hæmmet voksen mennesker.

Charlottes mand Allan er kommet med, mest med vinduespudsning og regnskab.